Jultider

Tiden verkar bara gå fortare och fortare eller gå är fel utryck, snarare börjar den rusa, Herregud redan Jul! Och med den tänker vi bromsa in lite grann och ta Julledigt,
från den 22 December till 7 Januari.
Vi vill härmed tillönska alla våra kunder samt partners en
God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!
Årets värd för vårt Traditionella Julbord tillföll Garpenbergs Herrgård. Vilket äger rum fredagen den 19 December kl 18,00, självfallet enligt vår tradition med våra kära respektive.

En Jul historia:
Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna. Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig. Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt. En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en slingrande väg och plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som verkade fått punktering. Det var jultomten med säcken full av presenter. Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka med dom så att han skulle hinna dela ut presenterna. Och så började de snart dela ut presenterna. Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka. Bara en av de tre överlevde. Vem? (Tänk först och titta sen på svaret nedan)
Givetvis överlevde den perfekta kvinnan. Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten. Alla vet att jultomten inte existerar… och vad kan man säga om de perfekta männen!! För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.

Bonus för män: Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen så betyder det att kvinnan körde. Det förklarar olyckan.
Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar det att: Kvinnor gör aldrig vad de blir uppmanade.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.